Στοίβαξε μέσα σε όχημα 11 παράνομους μετανάστες

Στη σύλληψη δύο Βούλγαρων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση παράνομων μεταναστών προχώρησε η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος έξι συνεργών τους.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε χθες σε πολυμορφικό όχημα στην Εγνατία οδό, στον κόμβο Βαγιοχωρίου, όπου βρήκαν μέσα στοιβαγμένους 11 παράνομους μετανάστες, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικα.

Από

την προανάκριση προέκυψε ότι οι αλλοδαποί, με τη βοήθεια μελών του κυκλώματος, μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και στη συνέχεια παρελήφθησαν από τους δύο διακινητές, προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα.

Για τη μεταφορά τους ορισμένοι εκ των παράνομων μεταναστών κατέβαλαν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 3.500 έως 3.800 δολάρια ο καθένας, ενώ το ποσό που θα εισέπρατταν ως αμοιβή οι διακινητές ανέρχεται στα 1.500 δολάρια.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα