Στόχος η ενίσχυση του Δελτίου με lead in στο Star

Με κεντρική στόχευση το νεανικό κοινό και ιδιαίτερα τους άνδρες και τις γυναίκες από τα 25 έως τα 40, ξεκινούν από τη Δευτέρα οι πρώτες αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα του Star. Η πιο σημαντική από αυτές είναι ότι αποφασίστηκε πως τουλάχιστον για τους δύο επόμενους μήνες -ενδεχομένως και για λίγο περισσότερο- το βάρος του lead in στο κεντρικό δελτίο με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναλάβουν βιντεοταινίες κυρίως από τη δεκαετία του ’80. Πρόκειται για μεγάλες επιτυχίες εκείνης της εποχής,

με πρωταγωνιστές τον Στάθη Ψάλτη, τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Πάνο Μιχαλόπουλο, αλλά και παλιές «δόξες» του ελληνικού κινηματογράφου, όπως ο Γκιωνάκης, ο Ηλιόπουλος, ο Ρίζος κ.ά.

Στο Star δεν περιμένουν ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο γενικό κοινό, ωστόσο εκτιμούν πως θα είναι σίγουρα μεγαλύτερα από το σημερινό 2%-3% που δίνει στο Δελτίο η τουρκική σειρά. Πάντως, η κίνηση αυτή είναι προσωρινή, καθώς μέσα στο επόμενο δίμηνο-τρίμηνο θα προετοιμαστεί τηλεπαιχνίδι εισαγόμενο από το εξωτερικό και πολύ πετυχημένο. Ηδη έχει εντοπιστεί από τους υπευθύνους του σταθμού και ξεκινά η διαδικασία αγοράς, δημιουργίας σκηνικών και εντοπισμού παρουσιαστή ή παρουσιάστριας. Εκτίμηση της διοίκησης είναι πως με το τηλεπαιχνίδι θα ανέβουν σημαντικά τα ποσοστά στα νεανικά κοινά και θα βοηθηθεί ιδιαίτερα το Δελτίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα