Στήνουν στον τοίχο τον Στουρνάρα και γαλάζιοι βουλευτές

Αντιδράσεις εντός της γαλάζιας Κ.Ο. της Ν.Δ. πυροδότησε η δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με τα νέα μέτρα τα οποία τελικώς ... δεν απέκλεισε.

Οι δηλώσεις του Στουρνάρα έβαλαν μπαρούτι την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας με τον Κώστα Μαρκόπουλο σήμερα το πρωί να

θέτει τον υπουργό Οικονομικών προ των ευθυνών του δηλώνοντας: «Αν δεν μπορέσει να τηρήσει τη δέσμευση για το «όχι νέα μέτρα», ο Στουρνάρας θα είναι αποτυχία».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real Fm και σχολίασε και την τοποθέτηση του Γ. Στουρνάρα σχετικά με τα νέα μέτρα.

«Η συμφωνία λέει όχι νέα μέτρα οριζόντια, όχι άλλο μνημόνιο, όχι εκλογές. Αυτό σημαίνει ορκωμοσία στην πολιτική σταθερότητα για να φύγουμε από το μνημόνιο και ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο. Δεν το λέει ο υπουργός Οικονομικών, όμως το λέει ο Πρωθυπουργός της χώρας», σχολίασε ο κ. Μαρκόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Γ. Στουρνάρα σχετικά με τα νέα μέτρα και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορέσει να τηρήσει τη δέσμευση για το «όχι νέα μέτρα», ο Στουρνάρας θα είναι αποτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα