Στην "μάχη" της μικρής ΔΕΗ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Tα ξίφη τους διασταύρωσαν στην εκπομπή θεωρίες συνωμοσίας του Ράδιο Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Αδαμίδης Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» , με αιχμή το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ.

«Αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση της ΔΕΗ η εταιρεία θα καταρρεύσει καθώς έχει χρέη ύψους 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ» , δήλωσε στους Γιάννη Αργυρό και Λάμπρο Καλαρρύτη ο Άδωνις Γεωργιάδης , τονίζοντας ότι το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή είναι ευρωπαϊκό προαπαιτούμενο . Παράλληλα χαρακτήρισε αναγκαίο το « σπάσιμο του μονοπωλίου της ΔΕΗ» καθώς -όπως είπε- «σε αντίθετη περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξουν συνθήκες ανταγωνισμού και τα τιμολόγια του ηλεκτρικού θα αυξηθούν».

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε ,πυροτέχνημα προς άγραν ψήφων την αξίωση για δημοψήφισμα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ , προβλέποντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 120 ψήφους.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αδαμίδης υποστήριξε ότι σε όσες χώρες έχει προχωρήσει αυτής της μορφής ιδιωτικοποίηση τα τιμολόγια του ρεύματος αυξήθηκαν, σημειώνοντας ότι κάποιοι ενέταξαν το θέμα της ΔΕΗ στα προαπαιτούμενα προκειμένου να κερδοσκοπήσουν. Παράλληλα τόνισε ότι όλοι οι φορείς είναι αντίθετοι με την προωθούμενη αναδιάρθρωση της εταιρείας εκτός από τον ΣΕΒ και αυτό , όπως είπε χαρακτηριστικά, λέει πολλά….

Keywords
Τυχαία Θέματα