Στην Αθήνα ο "ασημένιος" Τσάτουμας!

Μια αγκαλιά λουλούδια, αγαπημένα πρόσωπα να τον περιμένουν και φυσικά κάμερες και δημοσιογράφοι να αναμένουν για μία δήλωση του. Ο Λούης Τσάτουμας επέστρεψε τη Δευτέρα στην Ελλάδα μαζί με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του, ένα μετάλλιο, που ήρθε να δικαιώσει τις προσπάθειες που κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα σημαντικό μετάλλιο για μένα. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή με μεγάλα άλματα και μετάλλια για μένα και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής",

είπε αρχικά ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού και συμπλήρωσε: "Ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο άλμα. Είχα ενόχληση στον αστράγαλο από τον προκριματικό και γι’ αυτό ήθελα να κυνηγήσω από το πρώτο άλμα μια καλή επίδοση. Ήρθε το 8,15 μ., που ήταν αρκετό. Οι προσευχές που έκανα από τον προκριματικό μέχρι τον τελικό… έπιασαν. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες".

Αναφορικά με τους μετέπειτα στόχους του, είπε: "Μέχρι το 2016 θέλω να είμαι σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει υγεία και πηγαίνω μακριά στο σκάμμα".

Ο Τσάτουμας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος κι έπειτα μαζί με τον προπονητή του, θα καταλήξουν στους αγώνες που θα πάρει μέρος στο υπόλοιπο της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα