Σοκ! Θα προβούν σε ευθανασία χωρίς να είναι άρρωστοι

Την απόφαση να πεθάνουν ταυτόχρονα αποφάσισαν δύο ηλικιωμένοι από τις Βρυξέλλες. Πρόκειται για το πρώτο ζευγάρι που θα κάνει ταυτόχρονη ευθανασία και μάλιστα με τη συγκατάθεση των παιδιών του.
Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, η απόφασή τους αυτή οφείλεται στο ότι φοβούνται τη μοναξιά σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο πεθάνει από φυσικά αίτια. Έχουν την απόλυτη στήριξη των τριών ενήλικων παιδιών τους αφού όπως είπαν είναι σε θέση να

φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους όταν χάσουν τους γονείς τους.

Ο ηλικιωμένος άντρας λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη στον οποίο χειρουργήθηκε 20 χρόνια πριν και δεν αντέχει μέρα χωρίς να πάρει μορφίνη ενώ η γυναίκα είναι μερικώς τυφλή και τελείως κουφή.
Τα παιδιά τους ψάχνουν τώρα κάποιον επαγγελματία που θα κάνει την διπλή ευθανασία.

Σχεδίαζαν να αυτοκτονήσουν μαζί στις 3 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, στην 64η επέτειο του γάμου τους, τοποθετώντας πλαστικές σακούλες πάνω από τα κεφάλια τους και αφού είχαν πάρει μία υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

Τελικά όμως φοβήθηκαν ότι η αυτοκτονία ίσως να μην πετύχει και έτσι προτίμησαν την ευθανασία αφού όπως είπαν δε θέλουν να γίνονται άλλο βάρος στα παιδιά τους...



Keywords
Τυχαία Θέματα