Ανατροπή του κλίματος εσωστρέφειας επιχειρεί ο Σαμαράς

Την πορεία της χώρας στην μεταμνημονιακή Ελλάδα θα επιχειρήσει να προβάλει ο Αντώνης Σαμαράς στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατία, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το κλίμα της εσωστρέφειας που επικρατεί στο κόμμα.

Με τις συναντήσεις που προγραμματίζει πριν από τις εκδηλώσεις με βουλευτές και υπουργούς, αλλά και με δύο ομιλίες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαρά

απευθυνόμενος σε αμιγώς κομματικό ακροατήριο θα επιχειρήσει να αμβλύνει τις αντιπαραθέσεις και να τονώσει το ηθικό των γαλάζιων βουλευτών και στελεχών, θέτοντας όμως παράλληλα και τις κόκκινες γραμμές απέναντι σε συμπεριφορές στο κόμμα.

Φυσικά το όραμα του πρωθυπουργού για τη νέα μεταμνημονιακή Ελλάδα χωρίς όμως υπαινιγμούς για μετεξέλιξη του κόμματος όπως δείχνει άλλωστε η παρουσία του κ. Κώστα Καραμανλή και της παλαιάς φρουράς του κόμματος στις εκδηλώσεις.

Προκειμένου να διαμορφώσει θετικό κλίμα το κυβερνητικό επιτελείο διαρρέει “την επιτυχία της συνάντησης με την κα Μέρκελ” και συμπληρωματικά την ρύθμιση των χρεών σε δόσεις και φοροελαφρύνσεις που θα συμπεριληφθούν στο προσχέδιο του προυπολογισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα