Σοκ: Aνήρτησε φωτογραφίες από την απόπειρα αυτοκτονίας της

Τις τελευταίες στιγμές της ζωής της κατέγραψε μια νεαρή κοπέλα, η οποία ανέβασε στο instagram φωτογραφίες λίγο πριν πηδήξει από το παράθυρο του δωματίου της!

Το όνομα της κοπέλας που ζει στη Σανγκάη, δεν έχει γίνει ακόμα γνώστο, αλλά μόνο το ψευδώνυμό της στο ίντερνετ: jojostai1012.



Με φωτογραφίες και μηνύματα, είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της για την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της, ωστόσο ο... πραγματικός αποδέκτης ήταν ο πρώην σύντροφός της.

"Θα σε κυνηγάω μέρα και νύχτα

αφού πεθάνω", έγραψε σχολιάζοντας την φωτογραφία του πρώην φίλου της που ανάρτησε στο Instagram.

Η πιο ανατριχιαστική φωτογραφία είναι αυτή που φαίνονται πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρο του δωματίου της, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλο ύψος.



Λίγο νωρίτερα είχε "ανεβάσει" άλλη μια εικόνα στην οποία -όπως φαίνεται- βάζει φωτιά στα πράγματά του, πάνω στο κρεβάτι της!



Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η κοπέλα αυτοκτόνησε πραγματικά, ωστόσο, κινεζικές ιστοσελίδες δημοσιοποίησαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το πτώμα μιας κοπέλας, σε μια λίμνη αίματος και περικυκλωμένο από αστυνομικούς, ισχυριζόμενες ότι πρόκειται για την jojostai1012.

Ενώ ένας γείτονάς της κοπέλας έγραψε: «Είναι πραγματικό, ζούμε στο ίδιο κτίριο, όντως πέθανε το Σάββατο το πρωί», χωρίς ωστόσο τίποτα μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα