Σφοδρή επίθεση Φορτσάκη σε ΣΥΡΙΖΑ

«Πολιτειακή ανωμαλία, βία και αντισυνταγματική συμπεριφορά» καταγγέλλει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδ. Φορτσάκης που αναφέρει μιλώντας στο «Βήμα» ότι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ηγήθηκαν», το μεσημέρι της Δευτέρας, παραβίασης της κεντρικής πύλης του Ιδρύματος, που οδήγησε στην είσοδο φοιτητών στο χώρο της Πρυτανείας, οι οποίοι αρνούνται να φύγουν και κάνουν αυτή τη στιγμή συνέλευση στην αίθουσα της Συγκλήτου, χωρίς να τους έχει

δοθεί άδεια.

Όπως αναφέρει ο πρύτανης του Ιδρύματος περιγράφοντας το περιστατικό, νωρίτερα, στη διάρκεια κινητοποίησης διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητών του Ιδρύματος για τα θέματα φύλαξής του, τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Θεανώ Φωτίου και οι Μαντάς και Αλεξόπουλος εμφανίστηκαν μπροστά σε μία από τις πύλες του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου στα Προπύλαια.

Εκεί ζήτησαν να δουν τον πρύτανη ή τους αντιπρυτάνεις και στη συνέχεια, έσπρωξαν την πόρτα και τον φύλακα του Ιδρύματος, όπως τονίζει ο κ. Φορτσάκης, και μπήκαν στο εσωτερικό του μαζί με τους φοιτητές και τους διοικητικούς υπαλλήλους οι οποίοι και είχαν προσπαθήσει ξανά, τις προηγούμενες ημέρες, να μπουν στο Ίδρυμα χωρίς να τα καταφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα