Σειρά συναντήσεων στην Τιφλίδα για την Παπακώστα!

Η Βουλευτής Β’ Αθήνας και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, συνοδευόμενη από τους Βουλευτές- μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Σάββα Αναστασιάδη, Χρήστο Καραγιαννίδη και Γαβριήλ Αβραμίδη, συναντήθηκαν, χθες, στην Τιφλίδα της Γεωργίας, όπου και βρίσκονται για τις εργασίες του ΟΣΕΠ, με τον Πρέσβυ, Ελευθέριο Πρώιο, αλλά και εκπροσώπους των Ελλήνων Ομογενών της Γεωργίας.

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία ενημερώθηκε

για θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό της Γεωργίας, μεταξύ των οποίων, η απονομή συντάξεων στους υπερήλικες ομογενείς από τον ΟΓΑ.

Σήμερα, μετά το πέρας των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, η Κατερίνα Παπακώστα, συμμετείχε σε γεύμα που παρέθεσε για τους επικεφαλείς των αντιπροσωπειών, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας, κ. David Usupashvili, κατά το οποίο, η Κατερίνα Παπακώστα επανέλαβε ότι προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας στον ΟΣΕΠ, θα είναι η στενή συνεργασία με όλες τις χώρες μέλη, για την προώθηση κοινών στόχων, στην οικονομία, την ανάπτυξη, τη θαλάσσια πολιτική, την ανεργία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα