Σε ρόλο... καμεραμάν ο προσωπικός φρουρός του Τσίπρα

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τη στενή ομάδα των ανθρώπων που «φυλάνε» τον Αλέξη Τσίπρα, πολλώ γε μάλλον τον βίο και την πολιτεία τους. Το «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτει πως ένας από τους αστυνομικούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέραν του ότι εκτελεί άριστα τα καθήκοντά του, είναι και κρυφό ταλέντο ως εικονολήπτης (και μάλιστα επαγγελματίας).

Η προϋπηρεσία του στα ΜΜΕ,

προτού μπει στο σώμα της Αστυνομίας, έχει κάνει άπαντες στα κλιμάκια της ηγεσίας να αισθάνονται λίγο παραπάνω ασφάλεια, «αφού στην περίπτωση που χρειαστεί να τραβήξουν ένα πλάνο, υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος». Φυσικά, ο εν λόγω αστυνομικός δεν δίνει τέτοιου είδους δικαιώματα, ωστόσο είναι βέβαιο πως δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση όσον αφορά τη δουλειά των εικονοληπτών. «Δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούν τη βοήθειά του, με τον ίδιο είτε να διευκολύνει καταστάσεις, όποτε μπορεί, είτε να αρνείται με πολύ ευγενικό τρόπο.

Με αντίστοιχη ευγένεια δρα κάθε φορά που πρέπει να εκτελεστεί εντολή περί απομάκρυνσης ή αναχαίτισης δημοσιογράφων και συνεργείων», σημειώνουν πρόσωπα που κινούνται πέριξ της Κουμουνδούρου. Εξάλλου, μία από τις πλέον ξεκάθαρες εντολές που έχει δώσει ο κ. Τσίπρας στα μέλη της προσωπικής του ασφαλείας είναι η διακριτικότητα και η τήρηση των παντός είδους προσχημάτων. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί πως ο καμεραμάν-αστυνομικός διατηρεί στενές κοινωνικές σχέσεις με τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Χαρδούβελης απάντησε στις επικρίσεις βουλευτών της ΝΔ

Άρση ασυλίας για τον Μιχάλη Ταμήλο

Η Ντόρα Μπακογιάννη "ψάχνει" τους 180 στο καφενείο της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Ο Βενιζέλος ειρωνεύτηκε τον... ΣΥΡΙΖΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα