Σε εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων θα μιλήσει ο πρωθυπουργός

Σε εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων θα μιλήσει το βράδυ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας και στην προοπτική εξόδου από την κρίση. Η ομιλία αυτή θα είναι το τελευταίο σημείο στη σημερινή ατζέντα του πρωθυπουργού, ο οποίος ήταν από το πρωί επί ποδός.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Ρουμάνο ομόλογό του Βικτόρ Πόντα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε δηλώσεις του ο Αντώνης Σαμαράς,

αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Κριμαία, επεσήμανε πως είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε κινήσεις που θα βοηθούσαν τον διχασμό μέσα σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και στη διαμόρφωση κλίματος ψυχρού πολέμου και τάχθηκε υπέρ της αποκλιμάκωσης της έντασης.

Το μεσημέρι, ο κ. Σαμαράς προήδρευσε σύσκεψης στο Υπουργείο Οικονομικών όπου και ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα επισημαίνοντας πως η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Το απόγευμα παρέστη σε υπηρεσιακή σύσκεψη για την αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων όπου και ανακοίνωσε τη λειτουργία των μεγαλύτερων μουσείων της χώρας από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 08:00 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα