Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 46χρονου υπαρχιφύλακα

Ανείπωτος θρήνος πλημμύρισε την Τετάρτη το Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια της κηδείας του 46χρονου υπαρχιφύλακα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν Αλβανό ισοβίτη στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στις 12:00 το μεσημέρι η κηδεία του άτυχου Γιώργου Τσιρώνη, με πλήθος φίλων και συγγενών να καταφτάνουν στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του υπαρχιφύλακα, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός

τους έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα, την ώρα που βρισκόταν στην δουλειά του.

Όπως έγραψε το star.gr, ο βαρυποινίτης Ιλία Καρέλι, σκότωσε εν ψυχρώ τον 46χρονο, γιατί απορρίφθηκε το αίτημά του να πάρει άδεια, μπροστά στα μάτια επτά συγκρατούμενών του και την ώρα που ο ανυποψίαστος Τσιρώνης είχε πάει για να κάνει καταμέτρηση κρατουμένων στα κελιά.

Συγκλονισμένοι είναι και οι συνάδελφοί του από την στυγερή του δολοφονία, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους τόνιζαν ότι είχαν προειδοποιήσει πως θα χυθεί αίμα στις φυλακές.

Το πιο τραγικό από όλα ήταν ότι ο Γιώργος Τσιρώνης ήταν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που όλοι τον θεωρούσαν «μπροστάρη» στη δουλειά, ενώ διατηρούσε πάντα πολύ καλές σχέσεις με τους κρατουμένους.



Πηγή: cityvoice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα