Προεδρικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στους κομάντος

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά και τον ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη, μετά το πέρας της επισκέψεώς τους στους κομμάντος της Σχολής Αλεξιπτωτιστών και της 2ας ΜΑΛ.

Οι στρατιωτικοί τους είχαν ετοιμάσει γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών με το συσσίτιο της ημέρας που είχαν όλοι οι στρατεύσιμοι. Μάλιστα προσκλήθηκαν να το δοκιμάσουν και οι δημοσιογράφοι στη Λέσχη των στρατευσίμων, καθώς και η ασφάλεια των επισήμων σε ένα ξεχωριστό τραπέζι. Όπερ και εγένετο. Άλλωστε κανένας φυσικά δεν «κινδύνευε» ανάμεσα στους επίλεκτους κομάντος

Κοτόπουλο

α-λα κρεμ με ριζότο και πέννες, πράσινη σαλάτα μαρούλι και ραβανί με παγωτό για γλυκό ήταν το μενού!

Επειδή είδαμε και τους αλεξιπτωτιστές να τρώνε στην τραπεζαρία μαζί μας το ίδιο γεύμα, ελπίζουμε το ίδιο εντυπωσιακό και πλούσιο μενού να τρώνε καθημερινώς και όχι μόνο σήμερα, λόγω της προεδρικής και υπουργικής επισκέψεως!

Και κάτι τελευταίο. Το γεγονός ότι ο υπασπιστής του Στρατού Ξηράς του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Γ.Καπράλος είναι καταδρομέας και βατραχάνθρωπος μάλλον δεν είναι άσχετο με την προγραμματισθείσα συγκεκριμένη επίσκεψη του Προέδρου στους κομάντος των Ειδικών Δυνάμεων.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα