Συνεχίζεται το "μπάχαλο" στο Καποδιστριακό

Δεν φαίνεται να πτοούνται οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, αφού ανακοίνωσαν πως συνεχίζουν την απεργία τους μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό η απεργία να συνεχιστεί μέχρι και την επόμενη Δευτέρα (18/11), χωρίς να λαμβάνεται υπ' όψιν η απόφαση του Δικαστηρίου πως η απεργία είναι παράνομη.

Όλο αυτό εντείνει

το κλίμα "μπάχαλου" που χαρακτηρίζει το Ίδρυμα, αφού οι φοιτητές δεν ξέρουν αν θα πρέπει να έρθουν στην Αθήνα ή να μείνουν στην πόλη τους (ενώ "τρέχουν" τα ενοίκια), πολλοί δεν έχουν εγγραφεί καν στη σχολή τους, ενώ μυστήριο παραμένει το αν και πώς μπορεί να διασωθεί το χειμερινό εξάμηνο και η εξεταδτική του Σεπτεμβρίου, αφού πια δεν υπάρχουν 13 εβδομάδες για παραδόσεις μέχρι τον Φεβρουάριο, όπως προβλέπει ο νόμος.

Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι, επίσης, και το γεγονός ότι σε ορισμένες σχολές το διδακτικό προσωπικό (που δεν απεργεί) αποφάσισε την διενέργεια προφορικών εξετάσεων για τα μαθήματα που δεν δόθηκαν τον Σεπτέμβριο, αλλά ένας ένας οι αρμόδιοι καθηγητές ακυρώνουν την εξέταση "ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα