Πρεμιέρα για την 7η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Με 180 εκδότες και σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους», ανοίγει σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου τις πύλες της η 7η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Η γιορτή που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (Σ.ΕΚ.Β.Ε.) απλώνεται σε έναν νέο χώρο, 700 τ.μ, (Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη), σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας, ενώ οι τιμές των βιβλίων

ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης αλλά και του δεκαημέρου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και διάφορα events θα πραγματοποιούνται παράλληλα κάθε εβδομάδα, όπως και βραδιές ανάγνωσης αγαπημένων βιβλίων. Ο επισκέπτης θα βρει πολλούς τίτλους βιβλίων σε χαμηλές τιμές νέων και παλαιότερων εκδόσεων, που πολλές φορές η έκπτωση είναι και πάνω από 70% και με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Επίσης, παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και τρισδιάστατα αλλά και σχολικά βοηθήματα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, δασκάλων και γονέων που θα προτιμήσουν να επισκεφτούν το παζάρι βιβλίου έως και τις 11 Απριλίου και να αγοράσουν και τα πασχαλινά τους δώρα. Η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά 09.00 - 21.00, Σάββατο έως τις 20.00 και θα ακολουθεί το ωράριο της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την Αντιγόνη του Σοφοκλή υποδύεται στο Λονδίνο η Ζιλιέτ Μπινός

Οι 10 ταινίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή

Προβολή ντοκιμαντέρ στο Χυτήριο από τους φίλους του Φύσσα

Το Ίδρυμα "Νιάρχος" δώρησε 1.200 μουσικά όργανα σε 43 σχολεία

Keywords
Τυχαία Θέματα