Καμμένος: "Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε"

"Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη δύσκολη στιγμή για το Έθνος, που διαπραγματευόμαστε στο εξωτερικό, να έχουμε Πρόεδρο εκλεγμένο με μεγάλη πλειοψηφία" τόνισε αναφερόμενος στην εκλογή του Π.Δ πριν λίγο στη Λάρισα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

"Όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το λογικό και το αυτονόητο" προσθέτει με έμφαση.

Ο Υπουργός που συνοδευόταν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ

Στρατηγό Κωσταράκος, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, ΓΕΣ Αντοστράτηγο Χρίστο Μανωλά, επισκέφθηκε από το πρωί την έδρα της 1ης στρατιάς όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή Αβτιστράτηγο Τελλίδη και το αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου ενημερώθηκε από τον Αρχηγό, Αντιπτέραρχο Χρίστο Βαϊτση. Με δηλώσεις του αναφερόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις τόνισε ότι ήδη η 1η στρατιά και η ΑΣΔΕΝ θα δεχτούν το σύνολο των στρατευσίμων στρατιωτών για να υπάρχει ικανοποιητική ποσόστωση στις μονάδες.

Ο κ. Υπουργός πραγματοποίησε επίσης τα εγκαίνια του νέου Εθνικού Κέντρου Αεροπορικού Ελέγχου στις πρώην Νατοϊκές εγκαταστάσεις στο Κουτσόχερο Λάρισας,.

Λάρισα αποτελεί για τις Ένοπλες Δυνάμεις ένα 2ο Πεντάγωνο" τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφορικά με τα οικονομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο κ. Καμμένος επανέλαβε τη δέσμευση της Κυβέρνησης να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ενώ για τα αναδρομικά των στελεχών τόνισε ότι αυτά θα προέλθουν και από χρήματα που θα προκύψουν από εξοπλιστικά προγράμματα που ερευνά η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου.

Λ.Σ.Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα