«Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε»

Η Ζωή Λάσκαρη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real News και το Γιώργο Λιάνη για τη φωτογράφιση που έκανε το 1985 στο Playboy στο νησί της Δήλου, η οποία είχε προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.

Ήταν το 1985 όταν η Ζωή Λάσκαρη φωτογραφήθηκε γυμνή για το Playboy και γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που ποζάρει για το γνωστό περιοδικό.

Το τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, επειδή φωτογραφήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο χωρίς την άδεια των αρχών.

H καταξιωμένη ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για την φωτογράφιση αυτή...

«Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς, Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα...Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, για τις αντιδράσεις που προκάλεσε αντιδράσεις η συγκεκριμένη φωτογράφιση καθώς και τέθηκε θέμα στη τότε Βουλή από τη κυρία Συνοδινού απαντάει: «Υπερβολές, περασμένα ξεχασμένα. Πιστεύω ότι και αυτή το χάρηκε. Αφού, κι εγώ που έβλεπα τον εαυτό μου γυμνό, τρελάθηκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα