Εκλογές με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα

Ενα μοναδικό εκλογικό πρόγραμμα, με συνεχή ενημέρωση, σχόλια και ροή ειδήσεων από όλα τα κόμματα, από την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα, ετοιμάζει ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για την Κυριακή των εκλογών. Ενα πρόγραμμα που θα συνδυάζει τη ραδιοφωνική ενημέρωση με το Διαδίκτυο και θα έχει ισχυρές δόσεις ψυχαγωγίας.

Σε αυτή την αναμέτρηση, την πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών, Ελλη Στάη, Νίκος Ευαγγελάτος,

Σεραφείμ Κοτρώτσος, Γιάννης Αργυρός, Γιάννης Παπαγιάννης, Λίζα Δουκακάρου, Ανδριάννα Ζαρακέλη, Λάμπρος Καλαρρύτης, Σταύρος Λυγερός και η Ελένη Καλογεροπούλου, μαζί με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο των «Παραπολιτικών», της «Επένδυσης» και του parapolitika.gr, θα μεταφέρουν στους ακροατές λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Από νωρίς το πρωί, ο Γιώργος Βούλγαρης θα ανοίξει τα μικρόφωνα του σταθμού και θα μεταφέρει το κλίμα των εκλογών από όλη τη χώρα, σε μια συνεργασία 15 ραδιοφωνικών σταθμών. Γιάννης Παπαγιάννης και Δημήτρης Γιαγτζόγλου θα σας μεταφέρουν την ψήφο των αρχηγών. Το μεσημέρι, Χρήστος Φερεντίνος και Σωτήρης Καλυβάτσης θα πραγματοποιήσουν μια ραδιοφωνική δημοσκόπηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας Γιώργος Μητσικώστας, Βαγγέλης Περρής και Αθηναΐς Νέγκα θα παρεμβαίνουν και θα σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, προβλέποντας την επόμενη ημέρα. Το μεσημέρι, οι πρώτες πληροφορίες θα βρουν στο στούντιο τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και την Κέλλυ Κοντογεώργη, ενώ λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες δημοσιογράφοι και επικοινωνιολόγοι θα κάνουν τις τελευταίες προβλέψεις.

Στις 6 θα ξεκινήσει η πιο κρίσιμη εκλογική βραδιά στο στούντιο με τη Λίζα Δουκακάρου, την Ανδριάννα Ζαρακέλη, τον Γιάννη Αργυρό και τον Λάμπρο Καλαρρύτη, σε απευθείας σύνδεση με όλα τα κομματικά επιτελεία, με κορυφαία πολιτικά στελέχη, αλλά και με το υπουργείο Εσωτερικών, που θα δώσουν το πρώτο αποτέλεσμα. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ανάλυση και ο σχολιασμός από τους Γιάννη Κουρτάκη, Παναγιώτη Τζένο, Στράτο Φαναρά, Νίκο Σίμο, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, Ευτύχη Παλλήκαρη και Μενέλαο Τασιόπουλο. Εκλογές 2015 με την ισχυρότερη δημοσιογραφική ομάδα και τη σφραγίδα των «Παραπολιτικών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο Πειθαρχικό ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης

Τα κόμματα έλαβαν… 6 εκατ. ευρώ για τζάμπα διαφήμιση!

Τέσσερις μεγάλες προσφορές εκτάκτως την Παρασκευή με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Αυτοί είναι οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1"

Τρεις μεγάλες προσφορές εκτάκτως την Παρασκευή με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα