Παππάς οδηγεί ταξί και εξομολογεί τους πελάτες

Είναι συχνό φαινόμενο να βρισκόμαστε σε ένα ταξί κολλημένοι στην κίνηση και μετά από αρκετή ώρα άβολης σιωπής να ανταλλάσσουμε με τον οδηγό τις ιστορίες της ζωής μας. Το γεγονός αυτό αποφάσισε να εξελίξει ένας πάστορας στη Νέα Υόρκη, δημιουργώντας το πρώτο ταξί εξομολογητήριο.

Ο 52χρονος Τζόζεφ Ντζιαν είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζει ένας συνηθισμένος οδηγός ταξί, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας Ευαγγελικός πάστορας από το Μπρούκλιν, προσφέροντας άφεση αμαρτιών στους επιβάτες του.

«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανα το ταξί μου εξομολογητήριο με ρόδες» αναφέρει ο Ντζιαν, μιλώντας στη New York Post και εξηγεί: «Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν στο ταξί μου και βρίσκονται σε πολύ δεινή θέση. Αισθάνονται ένοχοι για κάτι που έχει πάει στραβά στη ζωή τους και το μόνο που θέλουν είναι να αρχίσουμε να μιλάμε.»

Οπως εξηγεί ο ίδιος, το επάγγελμα του εξομολογητή συνέβη τυχαία, αφού οι επιβάτες μόλις άκουγαν ότι έπαιζε στο ράδιο χριστιανική hip-hop και μάθαιναν ότι είναι πάστορας ξεκινούσαν μόνοι τους να του μιλάνε και να ζητούν συμβουλές.

Ο Ντζιαν ήρθε στις ΗΠΑ από τη Γκάνα στις αρχές του 1990 και έγινε ένας πάστορας μετά από μια πνευματική μεταμόρφωση , ενώ σπούδαζε στο δημοτικό Κολέγιο της κοινότητας του Μανχάταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα