Παπαδημούλης: Νίκη και με μία ψήφο διαφορά από τη ΝΔ

Στον "Πολιτικό Καφέ" με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο μίλησε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής πια με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέβασε τον πήχη σχετικά με τις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του "νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

θα είναι και με μία ψήφο διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία", δήλωση που έρχεται σε αντιδιαστολή με όσα είχε δηλώσει το Σάββατο στα Παραπολιτικά 90.1 ο Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος είχε τονίσει χαρακητριστικά "επειδή θέλουμε να ανατρέψουμε τις πολιτικές εξελίξεις δεν μας ικανοποιεί η νίκη με μία ψήφο, θέλουμε νίκη μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη νίκη, πάρα πολύ μεγάλη διαφορά γιά να μπορούμε να νομιμοποιούμαστε να ζητήσουμε τη διενέργεια εθνικών εκλογών".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε λόγο για "πολιτικό σεισμό" σε περίπτωση που το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι υψηλότερο από το άθροισμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ενώ όσον αφορά στη θέση της Κουμουνδούρου για την οικονομία, τόνισε ότι "η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής, ενιαία και καθαρή".

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τόνισε πως "ακόμα κι αν ο λαός μάς δώσει αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε συμμαχίες και την ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία".

Keywords
Τυχαία Θέματα