Πανό εναντίον του Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Μόνο ήρεμη δεν θα είναι η τελετή ανακήρυξης του Αντώνη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου την Κυριακή το μεσημέρι στο Βουλευτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αργολική πρωτεύουσα την ίδια ώρα που ο δήμαρχος Ναυπλιέων θα δίνει το χρυσό κλειδί της πόλης στον Πρωθυπουργό, πρωτοβουλίες πολιτών και συλλογικότητες του Ναυπλίου, που εναντιώνονται στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου διοργανώνουν -λίγα μέτρα μακρύτερα-συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος. Τα πρώτα σχετικά πανό, τα οποία καλούν τον κόσμο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανακήρυξης

του Αντώνη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη της πόλης εμφανίστηκαν σήμερα στην πόλη ενώ και στο διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν κείμενα που χαρακτηρίζουν "ανεπιθύμητο τον Πρωθυπουργό της Φτώχειας και του Αυταρχισμού".

Φαίνεται πάντως πως το έχει η μοίρα του Αντώνη Σαμαρά να προκαλεί αναταράξεις όταν εμφανίζεται στο Βουλευτικό. Τελευταία φορά, η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την Συνταγματική Αναθεώρηση η οποία όμως είχε συμπέσει με το λουκέτο στην ΕΡΤ με αποτέλεσμα και τότε να έχει διοργανωθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα