Πανέτοιμοι για την πρόκριση!(ΦΩΤΟ)

H Eθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Ρουμανία την Τρίτη στο Βουκουρέστι στη ρεβάνς του 3-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Η τελευταία προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου κράτησε περίπου 45 λεπτά με τους Έλληνες διεθνείς να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και να δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμοι για μάχη στο χορτάρι, ώστε να πάρουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Όσο για την 11άδα, στο δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο, ο Πορτογάλος κόουτς δεν έδειξε κάτι, ωστόσο φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του, με

τον Καραγκούνη να ξεκινάει στην θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη (δεξιά), Χολέβα (αριστερά), Παπασταθόπουλο και Σιόβα στην τετράδα της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μανιάτης, Τζιόλης, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Να πούμε ότι την τελευταία προπόνηση της Εθνικής, παρακολούθησαν από τις εξέδρες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ μαζί και ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής, αλλά και αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, που φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα