Πάγκαλος: "Με το Τσίπρα σε δεκαπέντε μέρες, δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ "

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος όπου σχολίασε τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος δήλωσε: “Ο κ. Τσίπρας

υπήρξε εμπαθής και αγενής. Οι ανεξάρτητοι δεν μπορούν να είναι αποστάτες και δεν φεύγουν από πουθενά. Ο Τσίπρας τρομοκρατεί το κοινοβούλιο για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος και να οδηγηθεί η χώρα σε αστάθεια και χάος. Αυτή είναι η πολιτκή του... Είμαι φανατικά εχθρός του και της ιδέας και ποιότητας που εισάγει στην πολιτική ζωή και πιστεύω ότι αυτό το συνονθύλευμα θα καταστρέψει τη χώρα, εάν έρθει πρώτο στις εκλογές και θα το κάνει χωρίς να σχηματίσει κυβέρνηση, διότι δεν το κάνει, ακόμη και αν κερδίσει τις εκλογές. Θα καταστρέψει και θα υπονομεύσει τις προσπάθειες που κάναμε τόσα χρόνια στη χώρα όλοι μαζί”

Συνέχισε κάνοντας λόγο για έναν “κτηνώδη προπαγανδιστικό οργανισμό του κ. Τσίπρα που δέχεται κομματικές εντολές και καταστρέφει προσωπικότητες - caracter assassination κατά την αγγλική του εκδοχή."

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε "Εγώ ξέρω πως όταν συμφωνείς με κάποιον, δεν συζητάς επί ώρες. Δεν μπορείς να το εξαφανίσεις με διάφορα σχήματα λόγου, αν θα έρθει ο Τσίπρας την επόμενη μέρα και θα βρει τα λεφτά για όσα λέει. Δεκαπέντε μέρες, δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ για μισθούς, συντάξεις και δαπάνες του κράτους! Αυτό που είπε ο Τσίπρας, σημαίνει ότι είναι κακοηθέστατος, διότι είναι τόσο απλό που το ξέρει και ο καθένας. Δεν είναι δυνατόν να μην το ξέρει αυτός. Ότι οι τράπεζες έχουν άνεση επειδή μας δίνουν λεφτά απ’ έξω. Όταν σταματήσουν να μας δίνουν λεφτά απ’ έξω, την επομένη των εκλογών, πριν σχηματίσει καν κυβέρνηση ο Τσίπρας, θα διαλυθεί το σύμπαν! Το λέω και το ξαναλέω και αναλαμβάνω την ευθύνη."

Και τελείωσε σχολιάζοντας το ταξίδι στο Λονδίνο του και του " Οι άνθρωποι γύρισαν πίσω από το Λονδίνο και συνάντησαν εκπροσώπους, λέει, του διεθνούς κεφαλαίου. Μα, αυτοί δεν μπορούσαν να περπατήσουν από την καρπαζιά που είχαν φάει! Δεν μπορούσαν να σηκώσουν κεφάλι! Είχε πέσει τέτοιο σύννεφο καρπαζιάς, που δεν μπορούσαν να σηκώσουν το κεφάλι. Ήταν κανονικοί και όταν γύρισαν, ήταν σκυμμένοι…"

Keywords
Τυχαία Θέματα