Όροι και προϋποθέσεις για το κουπόνι έκπτωσης 2 ευρώ στα Village Cinemas

Αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και για όλους του αναγνώστες, κουπόνι έκπτωσης 2 ευρώ σε όλα τα Village Cinemas όλης της χώρας.

Ισχύει και για την έκδοση των 2 ευρώ και για των 3,5

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

1.Το εκπτωτικό κουπόνι των 2 ευρώ ισχύει για την απόκτηση ενός εισιτηρίου στα VILLAGE CINEMAS.

Η έκπτωση των δύο ευρώ ισχύει για τις κανονικές και μόνο προβολές (εκτός 3D προβολών) και το εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα VILLAGE CINEMAS της Ελλάδας και για όλες τις αίθουσες εκτός των Gold Class και Comfort.

2.Η χρήση του εκπτωτικού κουπονιού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά στα ταμεία της VILLAGE στα κέντρα κινηματογραφικών αιθουσών της VILLAGE CINEMAS, οπότε και θα παρέχεται η έκπτωση των 2 ευρώ με την παράδοση του κουπονιού και την αγορά του εισητηρίου.

3.Το εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την 20/9/2014 μέχρι και την 4/10/2014. Ισχύει για όλες τις ημέρες πλήν της Τετάρτης και των επίσημων αργιών (όσων περιλαμβάνονται στο χρονικό διάστημα ισχύος του κουπονιού).

4.Μετά την εκπνοή της διάρκειας της παρούσας προσφοράς (4/10/2014), κάθε υποχρέωση της εφημερίδας και των VILLAGE CINEMAS παύει να υπάρχει.

5.Το εκπτωτικό κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλες παροχές ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση του.

6.Η εφημερίδα και τα VILLAGE CINEMAS ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού.

7.Το κουπόνι ισχύει για ένα μόνο άτομο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Μετά την χρήση του ακυρώνεται.

8.Το εκπτωτικό κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες προσφορές της VILLAGE CINEMAS.

9.Τα εισιτήρια που θα δοθούν στους κατόχους των κουπονιών υπόκεινται και στους τυχόν επιπλέον όρους που αναγράφονται σε αυτά.

10.Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και η VILLAGE CINEMAS ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη του κουπονιού. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού. Επίσης, η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και η VILLAGE CINEMAS δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/ καταλληλότητα/ εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς.

11. Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.

12.Η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα