"Οργώνει" την Ελλάδα ο Σάκης

Με εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Έβρο, Πιερία, Χανιά, Ρέθυμνο και Φλώρινα συνεχίζεται η καμπάνια της ΟΝΝΕΔ "Δούλεψέ το!", ενώ προγραμματίζονται για το ερχόμενο διάστημα ανάλογες εκδηλώσεις σε Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και

άλλες πόλεις. Το θετικό πάντως, είναι ότι εκτός από μέλη της οργάνωσης συμμετέχουν και απλοί νέοι που μαθαίνουν για τις εκδηλώσεις και θέλουν να ενημερωθούν για τα προγράμματα απασχόλησης στις πόλεις τους, αλλά και για τις θεσμικές αλλαγές που προτείνει η ΟΝΝΕΔ για τη βελτίωση της εισόδου στην αγορά εργασίας.

Το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις δίνει και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, μαζί με τους δύο γραμματείς της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τον υπεύθυνο οργανώσεων Επαρχίας και τον υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων, η ηγεσία της γαλάζιας νεολαίας έρχεται σε επαφή με τις περιφερειακές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, ώστε να συσπειρωθούν ενόψει της τριπλής μάχης του Μαΐου, δηλαδή των φοιτητικών εκλογών, των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα