Video: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 2-0

Το σκορ άνοιξε στο 38΄ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ μετά από ασίστ του Μανιάτη - Τα τέρματα για τους ερυθρόλευκους διπλασίασε στο 55΄ ο Κάμπελ - Μεγάλη ευκαιρία στο 8΄ του Αργεντίνου μέσου τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Βίντιτς.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0 χάρη στο τέρμα του Τσόρι απ' το 38'. Δεν έχει απειληθεί καθόλου η ομάδα του Μίτσελ!

Η μπάλα έφτασε στον Μανιάτη έξω απ' την περιοχή της Γιουνάιτεντ, έκανε το σουτ, αυτή βρήκε τον Τσόρι και ο τελευταίος με τακουνάκι

την έστειλε αργά και βασανιστικά στην εστία του Ντε Χέα για το προβάδισμα του Ολυμπιακού!

Στο 38' το γκολ για τον Ολυμπιακό

Στο 55ο λεπτό ο Κάμπελ διπλασιάζει τα τέρματα των ερυθρολεύκων με ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Έφτασε πλέον η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό στη φετινή διοργάνωση του Champions League καθώς σε λίγη ώρα υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσδοκώντας σε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στις 19 Μαρτίου προκειμένου να πετύχει τον τελικό και μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί «τον αγώνα της χρονιάς» για τους παίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού: καθώς στο εγχώριο πρωτάθλημα η κυριαρχία του είναι αδιαμφισβήτητη, πλέον θέλει να κάνει το βήμα παραπέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δείτε το Video:

Keywords
Τυχαία Θέματα