Νέος "υπουργός" ο Ευθύμης Καρανάσιος!

Για τον εκλεκτό του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη Χαλκιδική μιλούσαν βουλευτές σε πηγαδάκι Βορειοελλαδιτών στο καφενείο της Βουλής. Οπως αποκάλυψαν άνθρωποι που ήταν μαζί με τον πρωθυπουργό στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Αγιον Ορος, μέλος της αποστολής ήταν και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευθύμης Καρανάσιος, τον οποίο, όπως έλεγαν οι συνάδελφοί

του, «έχρισε» διαχειριστή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μοναστήρια.

Μάλιστα, όπως επεσήμαναν, μιλώντας στους αγιορείτες μοναχούς, τους διαβεβαίωσε με νόημα: «Εδώ στην περιοχή έχω έναν προσγειωμένο βουλευτή, που μπορεί να χειριστεί και να αντιμετωπίσει όλα τα θέματα της Ιεράς Επιστασίας». Η ατάκα του πρωθυπουργού εντυπωσίασε τα υπουργικά μέλη της αποστολής, ο δε βουλευτής κ. Καρανάσιος έκλεψε τις εντυπώσεις όταν, σε άπταιστα σερβικά, μίλησε με τον άγιο πρώτο του μοναστηρίου που εποπτεύει για φέτος το Αγιον Ορος και μετέφρασε τις συνομιλίες για λογαριασμό του πρωθυπουργού.

Ο τελευταίος, όπως μαθαίνουμε, έδωσε εντολή στον «γαλάζιο» βουλευτή να ασχοληθεί με το θέμα του λιμανιού του Αθωνος, αλλά και να παρακολουθήσει πώς πάει το έργο βελτίωσης του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Αγίου Ορους!

Keywords
Τυχαία Θέματα