Ολόκληρο το εκλογικό σχέδιο της ΝΔ

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο τις περιοδείες και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα με αφορμή τα 40α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας αλλά με ουσιαστικό στόχο την επανασυσπείρωση των στελεχών της Κεντροδεξιάς γύρω από το κόμμα.

Όπως αποφασίστηκε θα πραγματοποιηθούν 51 ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ομιλητές θα είναι υπουργοί

και κυβερνητικά στελέχη ενώ για για τις ομιλίες θα ενημερώνονται και οι τοπικοί βουλευτές του κόμματος μετά από ρητή εντολή της Συγγρού έτσι ώστε να υπάρχει κλίμα συσπείρωσης. Οι ομιλίες ξεκινούν την προσεχή Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 15 Δεκεμβρίου. Ο επόμενος σταθμός μετά την Πάτρα θα είναι η Καστοριά και η Κομοτηνή το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ταυτόχρονα δημιουργούνται 11 ομάδες παραγωγής πολιτικής με προτάσεις για την μεταμνημονιακή εποχή οι οποίες θα αποτελούνται από εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα.

Από τη Συγγρού τονίζουν χαρακτηριστικά "Θα κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι θα βρουν απροετοίμαστη τη ΝΔ σε περίπτωση πρόωρων εκλογών" παρόλο που όπως λένε η ημερομηνία των εκλογών θα είναι το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα