Μονιμοποιήθηκαν οι ΕΠΟΠ που επιθυμούσαν επανακατάταξη

Η τελετή της ορκωμοσίας των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) του Ελληνικού Στρατού, οι οποίοι υπηρετούν στη ζώνη ευθύνης της 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96 ΑΔΤΕ) και οι οποίοι μονιμοποιήθηκαν, πραγματοποιήθηκε στη Χίο.

Πρόκειται για περίπου 80 ΕΠΟΠ, άνδρες και γυναίκες, όλων των Όπλων και Σωμάτων του ΕΣ, οι οποίοι είχαν καταταγεί σε αυτόν την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2007 έως τον Ιανουάριο 2008. Όλοι τους, μόλις συμπλήρωσαν την πρώτη επταετία υπηρεσίας τους, δήλωσαν επιθυμία

επανακατατάξεως και μονιμοποιήσεώς τους στον ΕΣ. Η επιθυμία τους αυτή, σε συνάρτηση με την ως τότε προϋπηρεσία τους και τα ετήσια σχόλια των προϊσταμένων γι’ αυτούς/αυτές στα «Φύλλα Ποιότητος» του καθενός, και σε συνδυασμό με εξετάσεις που πέρασαν, οδήγησε στην μονιμοποίησή τους, τουλάχιστον στη συντριπτική τους πλειοψηφία, καθώς ελάχιστοι «κόπηκαν».
Η τελετή της ορκωμοσίας τους πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Λοχαγού (ΠΖ) Μαρμαρινού Μιχαήλ», παρουσία του Διοικητή της 96ης ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Ιωάννη Παπαπροκοπίου, αντιπροσωπείας αξιωματικών και πλήθους πολιτών και συγγενών των ορκισθέντων.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα