Οι stars έφεραν το καλοκαίρι στο Instagram! (ΦΩΤΟ)

Περίπου 59 μέρες μας χωρίζουν από το καλοκαίρι... Κι όσο εμείς μετράμε, πολλοί celebrities έχουν φτάσει ήδη εκεί, στο καλοκαίρι, φορώντας τα μπικίνι τους, τα σορτσάκια τους, κι απολαμβάνοντας τον ήλιο και θάλασσα. Το Instagram είναι ο καλύτερος «μάρτυρας» των καλοκαιρινών διαθέσεων των

σταρ, και να τι εννοούμε:

Νάντια Μπουλέ: "Βουτιές στη Κρήτη" κάνει η παρουσιάστρια και μας το δείχνει... Φόρεσε το μαγιό της και ποζάρει φανερά ενθουσιασμένη που το καλοκαίρι έρχεται

Beyonce: Όχι ακριβώς ότι περιμένει το καλοκαίρι για να χαρεί τον ήλιο, τη θάλασσα και τα σέξι σορτσάκια της- ταξιδεύει με την οικογένειά της σε τροπικά μέρη όλες τις εποχές του χρόνου- αλλά να, μ” αυτή την αέρινη εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Coachella νιώσαμε ότι η καλοκαιρινή αύρα έχει μπει για τα καλά στη διαδικτυακή της ζωή.

Rihanna: Άλλη μια διάσημη κυρία που δεν περιμένει την επίσημη ημερομηνία έναρξής του καλοκαιριού για να φορέσει μπικίνι και να λιαστεί στις παραλίες – ή έστω τις πισίνες.

Κωνσταντίνα Σπυροπουλού: Η παρουσιάστρια το έχει δηλώσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι περιμένει με αγωνία το καλοκαίρι, αλλά αυτό το καρπουζάκι που πόσταρε μέσα στις γιορτές του Πάσχα, άνοιξε και τη δική μας όρεξη για καλοκαιρινές στιγμές.

Kendall Jenner: Η καλλίγραμμη καλλονή της οικογένειας Kardashian ψάχνει αφορμές για να βάλει μπικίνι. Και να που η λιακάδα της Καλιφόρνια της τις έδωσε!

Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός υποδέχτηκε την άνοιξη με μια φωτογραφία από το καλοκαίρι, με τις σκέψεις τις προφανώς να βρίσκονται ήδη στις διακοπές.

Alessandra Ambrosio: Γιόρτασε τα γενέθλιά της της φορώντας το μαγιό της, το ίδιο και οι φίλες της. Αν αυτό δεν το λες «ήρθε το καλοκαίρι», τότε τι;

Rosie Huntington – Whiteley: Ήλιος, φοίνικες, αέρινη εμφάνιση και πολλή μουσική στο Φεστιβάλ Coachella για το διάσημο μοντέλο.

Demy: Το ταξίδι της στο Los Angeles δεν θα μπορούσε παρά έχει μπόλικη γεύση… καλοκαιριού.

Kylie Jenner: Η μικρότερη από τις αδελφές Kardashian βρήκε ένα πιο ευφάνταστο τρόπο για να δηλώσει ότι το καλοκαίρι έφτασε, φόρεσε μια γαλάζια περούκα!

Νίνα Λοτσάρη: Ταξίδι στο Μαϊάμι για τη γνωστή show woman και οι βουτιές στην πισίνα ήταν από τα πράγματα που απόλαυσε εκεί σε καθημερινή βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα