Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου

Ξεκινάω τη σημερινή μου αφήγηση με του πρωινού τα μαντάτα. Αφού ζήσαμε και τον Κωστόπουλο με την Μπαλατσινού να παρουσιάζουν πρωινάδικο, θα ευχηθώ στη Δέσποινα Μοιραράκη να παρουσιάσει ένα δελτίο ειδήσεων οσονούπω.

Λοιπόν παρακαλώ, λατρεμένε Θανάση, μπορείς σε αυτό το σημείο να αναδείξεις πότε η Lady Nana έγραψε ότι ο Κωστόπουλος θα κάνει εκπομπή με την Μπαλατσινού, επισημαίνοντας ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχασε το πρωινάδικο καθώς ο Θέμης Σοφός δεν έδειξε

προθυμία να εγκαταλείψει τη δικηγορία (φωτ.). Και τώρα, η γνώμη μου. Σήμερα θα γράψω για τον Πέτρο Κωστόπουλο, γιατί τους Σκορδολιαγκαίους τους έχω ξετινάξει τρία χρόνια τώρα.
Καταρχάς, πολύ χαίρομαι που ο Πέτρος στην έναρξη της εκπομπής δήλωσε ότι «θα αντιμετωπίζουμε τη ζωή με αισιοδοξία, θα μάθουμε πώς να περιποιούμαστε τα νύχια μας, θα ενημερωνόμαστε για μόδα και άλλα πολλά». Μετά από αυτό, γίνεται επιτέλους ξεκάθαρο ότι οι νοικοκυρές, οι άνεργοι και οι άνεργες που βλέπουν το πρωί τηλεόραση, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, για το μόνο που μαραζώνουν είναι γιατί έχασαν το πεντικιούρ-μανικιούρ.

Πρόβλημα το ύψος



Συνεχίζοντας την αφήγησή μου για τα πρωινάδικα, πρέπει να δηλώσω και το εξής: Πέτρο μου, με όλη την καλή διάθεση, το να κινηθεί ένας παρουσιαστής όρθιος σε ένα τηλεοπτικό πλατό είναι εξαιρετικά δύσκολο και ελάχιστοι, ελαχιστότατοι μπορεί να το κάνουν σωστά. Ο Πέτρος λοιπόν, αγχωμένος φυσικά στην πρεμιέρα, έδινε εξαιρετική σημασία να μη χάσει προφανώς τα σημάδια με τα αυτοκόλλητα που συνήθως οι σκηνοθέτες τοποθετούν, έτσι ώστε να έχει το σωστό φως ο παρουσιαστής, και έμοιαζε να περπατάει λες και φορούσε τρία νούμερα μικρότερο παπούτσι.

Οσον αφορά τώρα την Τζένη Μπαλατσινού, φαίνεται ότι η γυναίκα δεν γουστάρει να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκπομπή. Δηλαδή δεν το μπορεί να είναι Μπαλατσινού vs Σκορδά. Ουπς, σε αυτό το σημείο κάνω λάθος. Η Σκορδά έχει ρόλο συμπαρουσιάστριας, η Τζένη έχει θέση πανελατζούς με την κλασική έννοια του όρου, όπως έχουμε θητεύσει δηλαδή και εμείς κάποτε. Το να είναι όρθια η Τζένη είναι θέμα. Οχι, δεν την πονάει η μέση, απλώς είναι πιο ψηλή από τον Πέτρο. Το περάσαμε και εμείς κάποτε αυτό το πρόβλημα με τον Τέρενς. Βέβαια, επειδή το πλάνο ήταν κλειστό και εμείς όρθιοι, βάλανε δύο καφάσια κάτω από μένα και έτσι έφτασα να έχω το ίδιο ύψος με τον Κουίκ. Σε πρωινάδικο δεν γίνεται, εκτός και αν φορέσει η Τζένη παντόφλες και ο Πέτρος εσωτερικούς πάτους. Πολύ ωραίο, εξαιρετικό θα έλεγα, το κούρεμα της Ρούλας Κορομηλά.

Με τα ίδια ρούχα



Με το ίδιο κοστούμι, το ίδιο πουκάμισο και το ίδιο μαντηλάκι με τον Γιώργο Λιάγκα. Το να καθήσει κάποιος με τις ώωωωωωρες να ξεπατικώσει την ερμηνεία του Μάρλον Μπράντο στον «Νονό» το καταλαβαίνω. Το έκανε κάποτε ο Τράγκας και γύρισε μια διαφήμιση για την εφημερίδα του, που έκανε πάταγο. Το να καθήσει όμως με τους μήνες ο Κωστόπουλος να ξεπατικώνει τον Λιάγκα είναι θέμα, για τον Κωστόπουλο, όχι για τον Λιάγκα. Μέχρι το σημείο που να εμφανιστούν με τα ίδια ρούχα, σε σημείο που όσες μεγαλοκοπέλες πάσχουν από αυχενικό να ξαναπάθουν κρίση. Είναι φοβιστικό να τα βλέπεις «διπλά». Καλείς γιατρούς SOS, δεν το συζητάω.

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας ...

-Η Καλομοίρα, εμφανίζοντας τα δίδυμα στη Φαίη Σκορδά, μίλησε ελληνικά το ίδιο καλά όπως 11 χρόνια πριν. Μα το ίδιο σας λέω.



- Ούτε πίσω πήγαμε, ούτε μπρος, όπως ακριβώς ο Στέφανο Σαρντίνι. (Μόνο εγώ ξεχνάω τα γαλλικά μου όταν δεν τα εξασκώ με τον Πατρίκ σε καθημερινή βάση; Γιατί εγώ δεν μένω στάσιμη;)

- Η Δούκισσα Νομικού δεν φοβάται τη σύγκριση με τη Ζέτα Μακρυπούλια (Ούτε και εμείς το σκοτάδι, αλλά δεν το κάνουμε παντιέρα).

- Ο Χρήστος Χολίδης είναι έτοιμος για έναν καινούργιο έρωτα (Χρήστο μου, υπάρχει χαρτάκι προτεραιότητας, πάρε ένα από το μηχάνημα και περίμενε).

Το διάγγελμα της Ελένης



Με καλεσμένη τη Ζίνα Κουτσελίνη στο στούντιο, στην πρεμιέρα των πρωινάδικων, με τον ρόλο της διευθύντριας ψυχαγωγικού του Alpha, η Ελένη, με βάψιμο ματιών που δεν την κολάκευε, καθώς η γραμμή του αϊλάινερ είχε μέγεθος χοντρής γαρίδας, το λευκό μολύβι ήταν τόσο πολύ που έμοιαζε σαν μπλάνκο και η ρίζα στο μαλλί ήθελε επειγόντως βάψιμο, μίλησε τόσο πολύ που άρχισε να ξεπερνάει σε μονολόγους την Κανέλλη. Κάποια στιγμή, κάτι πήγε να ψελλίσει η Ζίνα, αλλά την καπάκωσε ασκαρδαμυκτί.



Επιεικώς εξαιρετικό



Kαι μια και γράφτηκε ότι η παράσταση «Cabaret» έχει διχάσει την Αθήνα, δεν μπορώ παρά να διαδώσω ότι η σκηνοθεσία, η χορογραφία και η παραγωγή, που έχει στήσει στο Μέγαρο Μουσικής ο Κωνσταντίνος Ρήγος, είναι επιεικώς εξαιρετική. Μπράβο του, γιατί τουλάχιστον εγώ ανακάλυψα το εύρος του εκτοπίσματός του. Λιγνάδης, Τσανακλίδου, Μητρούσης, συγκλονιστικοί. Τα κοστούμια, απίθανα. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια παράσταση διεθνών προδιαγραφών, όπου μέσα στην κακομοιριά που επικρατεί φαίνεται ότι η τέχνη απογειώνεται τις περιόδους παρακμής.

-Αφού ξεκίνησα με τα πρωινάδικα, κλείνω για σήμερα με αυτά αναφέροντάς σας δύο πράγματα: α) Φίλες κολλητές του Γιώργου Τράγκα και φανς του Κωστόπουλου σχολίαζαν τα πολλά τατού του Πέτρου, ακόμη και εκείνο που γράφει Maximos. Ειλικρινά, ιδέα δεν έχω για το τι σημαίνει, εκτός και αν είναι το όνομα αγαπημένου κατοικίδιου του Πέτρου και β) Σε ό,τι αφορά τώρα τις τηλεθεάσεις, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το μόνο που εύχομαι εγώ είναι να πάνε και οι δύο πάρα πολύ καλά, για να κρατήσει τις δουλίτσες του ο κόσμος, γιατί δεν είναι εποχές να κατεβάζουν ρολά παραγωγές.

Keywords
σκεψεις, φαιη σκορδα, δουκισσα νομικου, ζετα μακρυπουλια, οσονούπω, lady, φως, ουπς, κουρεμα, τραγκας, sos, ειδήσεις, δουκισσα, alpha, κανελλη, cabaret, αθηνα, σημαίνει, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, ελενη, τι σημαινει, αυχενικο, γνωμη, γυναικα, θεμα, καθημερινη, μοδα, νυχια, ρουχα, σημερινη, τηλεοραση, υψος, φως, alpha, αισιοδοξια, αυτοκολλητα, αφηγηση, γαλλικα, γινεται, δεσποινα, διδυμα, ειλικρινα, υπαρχει, εννοια, εποχη, εποχες, εφημεριδα, τεχνη, ζετα, ζωη, ζινα, ιδεα, ιδια, ιδιο, διαφημιση, κοστουμια, λαθος, λογια, μαντατα, μεγαρο μουσικης, μηνες, μοιραρακη, μπορεις, νοικοκυρες, ονομα, ουπς, οσονούπω, πεντικιουρ, πρωι, ποναει, ρηγος, ριζα, ρολο, σημαδια, σκηνοθετες, σκηνοθεσια, σκορδα, τζενη μπαλατσινου, τρια, φυσικα, χρηστος, χολιδης, κωνσταντινος, βαψιμο, ελληνικα, ιδιαιτερα, κλειστο, κωστοπουλος, lady, λευκο, νομικου, σημαίνει, sos, σωστο, ωραιο
Τυχαία Θέματα