Οι ευχές του Αβραμόπουλου στον Κακλαμάνη!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Αβραμόπουλου σε χθεσινή επιστολή, την οποία του απέστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ζητώντας από τον Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών, μετά και από το μακελειό και στο Παρίσι, προκειμένου να σταματήσει η ραγδαία ανάπτυξη των τρομοκρατικών φαινομένων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το e-mail με την επιστολή του υποψήφιου βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ «έφυγε» από την Αθήνα

στις 6 το απόγευμα και περίπου μιάμιση ώρα μετά «χτύπησε» το κινητό του τηλέφωνο από τις Βρυξέλλες.

«Νικήτα, πήρα την επιστολή σου και σε ευχαριστώ. Ξέρω και προσωπικά, την ενεργή συμμετοχή σου ως μέλος του ευρωκοινοβουλίου τη περίοδο 1994-1999, την εμπειρία σου αλλά και την ευαισθησία στα ευρωπαϊκά ζητήματα. Το περιεχόμενο, που εκπέμπεται από την επιστολή είναι προς τη θετική κατεύθυνση» φέρεται να είπε ο Δ. Αβραμόπουλος, στον Ν. Κακλαμάνη.

Ο Δ. Αβραμόπουλος ρώτησε τον Ν. Κακλαμάνη, αν έχει πληροφορηθεί και την αντίδραση και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς προς τον οποίο απέστειλε επιστολή με ανάλογο περιεχόμενο:

«Όχι, Δημήτρη. Δεν νομίζω όμως, ότι θα είναι τόσο άμεση. Πιστεύω πάντως, ότι θα λάβω απάντηση, μόλις γίνει και η μετάφραση του κειμένου (σ.σ. η επιστολή-Κακλαμάνη είναι στην ελληνική γλώσσα)».

Η επικοινωνία των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε με τον Δ. Αβραμόπουλο να εκφράζει την ευχή για νίκη της ΝΔ στις 25 Ιανουαρίου και προσωπικά στον Ν. Κακλαμάνη να εκλεγεί στην Α’ Αθηνών, με τον βουλευτή να τονίζει προς τον Επίτροπο την πεποίθηση του για το θετικό έργο, που μπορεί να παράγει στις Βρυξέλλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα