LIVE η παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζει από κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα που ονομάζεται «Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης» της ΝΔ θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο InterContinental και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση

από όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Η πληροφορίες θέλουν στο «Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης» να περιλαμβάνονται αλλαγές στον φορολογικό νόμο, αλλά και στον αναπτυξιακό, ενώ ο κ. Σαμαράς θα τονίσει τη βαρύτητα που θα δοθεί σε επενδύσεις και δημόσια διοίκησης.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί ανά κατηγορίες και αφού γίνει εκτενής αναφορά στο έργο της απερχόμενης κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να υπογραμμίσει τις σταδιακές φοροελαφρύνσεις που θα γίνουν προς ανακούφιση των επιχειρήσεων και των πολιτών, ενώ θα επαναλάβει τις εγγυήσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ, που θα ξεκινήσει από φέτος και θα ισχύσει σταδιακά και για τα επόμενα χρόνια. Νέα μείωση αναμένεται να εξαγγείλει και για τον φόρο αλληλεγγύης, ενώ για ακόμη μία φορά θα δεσμευτεί πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις των συντάξεων.

Ειδική μνεία, μεταξύ άλλων, θα κάνει και στο κοινωνικό κράτος, ώστε κανένας αδύναμος πολίτης να μη μείνει απροστάτευτος και να δοθεί βοήθεια στους έχοντες πραγματικά ανάγκη.



Keywords
Τυχαία Θέματα