Οι αντιδράσεις των πολιτικών για την παρέλαση

Τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας για τις παρελάσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής του πολιτικού κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει της κορύφωσης των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μετά το σχόλιο της Μαρίας Ρεπούση στο twitter για την στρατιωτική παρέλαση, παρέμβαση για τις παρελάσεις έκαναν ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή την έντονη αστυνομική παρουσία στην παρέλαση ενώ και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ και υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας εκφράζει την αντίθεση του στα μέτρα ασφαλείας εξαιτίας των εκδηλώσεων.

«Όταν μια Κυβέρνηση φτάνει στο σημείο να αντιμετωπίζει τις παρελάσεις, ως επικίνδυνες διαδηλώσεις, ομολογεί έμπρακτα,πόσο λαοφιλής νοιώθει...», αναφέρει στο «τιτίβισμα» του ο κ. Παπαδημούλης ενώ εξίσου αιχμηρό είναι και το tweet του κ. Καπερνάρου.

«Για ακόμη μία φορά έκαναν την Αθήνα στρατόπεδο,αν θέλατε πριβέ παρέλαση να βλέπατε DVD».

Μέσω twitter απάντησε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο μήνυμα της Μαρίας Ρεπούση για τις παρελάσεις.

«Παρακαλούνται αύριο οι πιλότοι των μαχητικών κι οι οδηγοί αρμάτων, σιγά-σιγά τους κινητήρες, ενοχλείται η αριστεροσύνη της μανδάμ Ρεπούση», αναφέρει στην ανάρτηση του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα