Έγινε μάνα η παρουσιάστρια που δέχτηκε επίθεση με οξύ

Από το 2008 που η γνωστή Βρετανή παρουσιάστρια Katie Piper, δέχθηκε επίθεση με οξύ, η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Πλέον το πρώην μοντέλο κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον, ενώ έχει κάνει νέα αρχή στη ζωή της και προσφάτως έγινε μητέρα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello η Katie συστήνει στο κοινό τον μικρό της άγγελο και λέει πώς η μητρότητα άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

«Το να έχω σώσει τη ζωή μου στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να βρίσκομαι

εκεί δίνοντας ζωή σε αυτό το πολύτιμο μικρό πλάσμα με έκανε να σκεφτώ: Αυτός είναι ο λόγος, αυτή είναι η αιτία που γίνονται όλα», είπε η 30χρονη που γέννησε τη μικρή Belle Elizabeth με καισαρική στις 14 Μαρτίου.

«Οι άνθρωποι συνήθιζαν να μου λένε: “Είναι μια αγάπη που δεν μοιάζει με καμία άλλη”. Και τώρα το αντιλαμβάνομαι αυτό. Είναι τόσο πολύτιμο και αισθάνομαι απίστευτα ευλογημένη να την έχω. Είναι όλος ο κόσμος μας», πρόσθεσε το πρώην μοντέλο, που έχει βρει την αγάπη στον σύντροφό της James.

«Ήδη ήμουν ευγνώμων που, μετά την επίθεση, είχα καταφέρει να αποκαταστήσω τη ζωή μου, να έχω δουλειά, φίλους», συνέχισε, λέγοντας πως δεν ήξερε εάν θα μπορούσε να γίνει μάνα, έπειτα από το δράμα που έζησε.

«Δεν μπορείς να περιμένεις να έχεις τα πάντα, αυτό ήταν αρκετό», είπε, προσθέτοντας ότι «όταν συναντήθηκα και ερωτεύτηκα με τον James, κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος που ήθελα να κάνουμε μαζί ένα παιδί και να τώρα που έχουμε την Belle. Όλο αυτό είναι εκπληκτικό».

«Πάνω απ 'όλα θέλω να είναι ευτυχισμένη», είπε για το μωρό της. «Νόμιζα πως ήξερα, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν σε μένα, τι σημαίνει η ευτυχία, αλλά η απόκτηση της Belle μου έδειξε ποια είναι είναι η αληθινή εκπλήρωση», συνέχισε.

Η νεαρή παρουσιάστρια είχε δεχθεί επίθεση από τον τότε σύντροφο της ο οποίος την είχε χτυπήσει με μαχαίρι και ξυράφι και την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο όπου καθημερινά της τηλεφωνούσε ζητώντας της συγγνώμη. Λίγες μέρες αργότερα η Katie δέχτηκε να βγει μαζί του για να συζητήσουν όταν ένας νεαρός, φίλος του πρώην συντρόφου της, την πλησίασε στο δρόμο και της έριξε θειικό οξύ.

Η 30χρονη Piper έκανε πάνω από 100 επεμβάσεις και εγχειρήσεις για να αποκαταστήσει τη βλάβη που είχε υποστεί το ένα της μάτι και το πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα