Οι Atenistas μαζεύουν στο Μέγαρο δώρα για παιδιά

Μια ξεχωριστή γιορτή ετοιμάζουν οι Atenistas σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τα παιδιά που ζουν σε ιδρύματα.

Τα μέλη της γνωστής οργάνωσης καλούν όσους ενδιαφέρονται να φέρουν δώρα, τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα ή στηρίζονται από φορείς της Αθήνας. Γι’ αυτά τα παιδιά, το Μέγαρο, ανταποκρινόμενο

στην πρωτοβουλία των Atenistas, προσφέρει δωρεάν και αποκλειστικά την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», στις 10 Ιανουαρίου 2015.

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις;

Απλό! Αγοράζεις ένα δώρο και το αφήνεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα φουαγιέ του Μεγάρου τις ώρες λειτουργίας των ταμείων και τις μέρες των παραστάσεων (περνάς και το αφήνεις) μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Γράφεις την ευχή σου στις ειδικές καρτούλες, ώστε το δώρο σου να γίνει πιο προσωπικό. Τα δώρα συλλέγονται από το Μέγαρο και τους Atenistas και θα προσφερθούν από τους ηθοποιούς της παράστασης στα παιδιά που θα την παρακολουθήσουν!

* Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια (όχι μεταχειρισμένα), μέσα σε εορταστική σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 5-15 ετών.
* Θα αναρτηθεί αναλυτικός κατάλογος των Ιδρυμάτων που θα συμμετάσχουν στη δράση. Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η λίστα με τα best seller βιβλία του 2014

Νόμισμα με τον Μέγα Αλέξανδρο ανακαλύφθηκε στο Ισραήλ

Κονδύλι 71.000 ευρώ για την προστασία των μνημείων από τη ρύπανση

Δωρεάν προβολές στον κινηματογράφο «Καλυψώ»

Σάρωσε τα βραβεία η ασπρόμαυρη ταινία "Ida"

Ψινάκης και Πατούλης ίδρυσαν οργανισμό για την επιστροφή των Γλυπτών

Βρέθηκε αρχαίο νεκροταφείο στον Πλαταμώνα Πιερίας

Νέα εντυπωσιακή 3D αναπαράσταση της Αμφίπολης (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα