Αυτός είναι ο σύζυγος της Βικτώριας Χαραλαμπίδου! (ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα έκανε σπουδαίες δουλειές που την καθιέρωσαν στο κοινό, αλλά δεν σταμάτησε σ΄αυτό! Η ηθοποιός κάνει καριέρα και εκτός συνόρων.

Γιατί η Βικτώρια Χαραλαμπίδου, όπως και η ηρωίδα της βραβευμένης ταινίας "Νύφες" μετανάστευσε για το γάμο και την οικογένεια.

Όχι όμως από προξενιό, όπως έκανε στην ταινία. Βλέποντας για πρώτη φορά τον Ελληνοαυστραλό σύζυγο της, Πήτερ Κλαυδιανό, ερωτεύτηκε και η μετανάστευση ήταν μονόδρομος. Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα

και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Έτσι η Βικτώρια Χαραλαμπίδου γεννημένη στο Λένινγκραντ της Σοβιετικής Ένωσης και μεγαλωμένη στο Καζακστάν και στην Ελλάδα πήρε μια βαλίτσα και από τον Φεβρουάριο του 2005 εγκαταστάθηκε στο Σύδνεϋ.

Κι ας χρειάστηκε ουσιαστικά να ξεκινήσει την καριέρα της σε μια ξένη χώρα από το μηδέν. Δεν το φοβήθηκε και δεν έχασε. Παντρεμένη , ευτυχισμένη και μαμά πια ενός αγοριού η Βικτώρια Χαραλαμπίδου ζει μια όμορφη ζωή στη μακρινή Αυστραλία και επιλέγει πολύ προσεχτικά τις δουλειές της ανάμεσα στις ουκ ολίγες προτάσεις που έχει πια μια και πέτυχε κι εκεί. Βλέπετε το ταλέντο αναγνωρίζεται παντού.



Διαβάστε ακόμα:

Ο "Σπύρος" από τις Τρίχες είναι ο ανιψιός του…

Στο σφυρί για 8.050.000 ευρώ η βίλα του Κωστόπουλου

Keywords
Αναζητήσεις
πητερ κλαυδιανος, πιτερ καυδιανος
Τυχαία Θέματα