Ο Ταρζάν σε νέες περιπέτειες: Με μία λύρα και φλογέρα κάνεις και τη Μέρκελ πέρα...

Έχουμε και λέμε. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει να παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θέλει δραχμή, θέλει ευρώ. Σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να περάσει το πείραμα της Κύπρου. Σίγουρο επίσης είναι ότι θα ήθελε να γίνουν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που, επειδή αν εφαρμοσθούν αυτά, δεν θα ισχύουν τα άλλα που θέλει η συντριπτική

πλειοψηφία των Ελλήνων, αναζητούμε έναν μάγο. Ή έστω ένα Ταρζάν που μπορεί να λιώσει σαν μανούρι στις φούχτες του, δανειστές, Ευρωπαίους, μνημόνια και άλλα τινά που καταδυναστεύουν εδώ και μία τετραετία τον ελληνικό λαό.

Επειδή ούτε Ταρζάν υπάρχει ούτε Κουταλιανός, καλό θα είναι να μη τον μιμείται κανείς. Διότι οι δανειστές μας και οι αγορές ούτε με τις κραυγές που φόβιζαν τα θηρία της ζούγκλας τρομάζουν –γιατί αυτοί είναι πιο άγρια θηρία- ούτε με τα μπράτσα του ανύπαρκτου Κουταλιανού. Απλώς θα γελοιοποιηθεί ο μιμητής τους.Κι αυτό δεν μας πειράζει καθόλου. Αντιθέτως μας πειράζει και μας πονάει να μη βρεθούμε στη θέση των Κυπρίων. Και πολύ περισσότερο να μη κάνουμε ουρές μπροστά στς άδεια ΑΤΜ και αρχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλον, σε ένα σπορ δηλαδή που και στο παρελθόν έχουμε επιδοθεί.

Βεβαίως τα ΑΤΜ δεν θα αδειάσουν επειδή θα έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όπως λέει ο Γεωργιάδης ή η Βούλτεψη. Θα αδειάσουν αν εφαρμόσει, ως οικονομικές πρακτικές, για την ελάφρυνση των Ελλήνων από το χρέος, μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αυτά που ακούμε και από γνώστες, υποτίθεται, των οικονομικών, αν τα έγραφαν σε κόλλα εξετάσεων στα Πανεπιστήμια που διδάσκουν ή έχουν διδάξει. θα έχαναν τη χρονιά τους. Και αν επέμεναν να τα επαναλαμβάνουν θα περνούσαν στην κατηγορία των αιώνιων φοιτητών.

Εκτός και αν παίζοντας εμείς τη λύρα θα κάνουμε τους ξένους να χορεύουν πεντοζάλη, που λέει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όντως έτσι θα είναι. Μόνο που θα χορεύουν από τη χαρά τους επειδή απαλλάχτηκαν από την Ελλάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα