Ο Σαμαράς ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στις Βρυξέλλες με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Ζακ Κλόντ Γιούνκερ ο Αντώνης Σαμαράς επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει αποφασίσει να δώσει το παρών στη Βουλή, όπου αυτή την εβδομάδα υπάρχουν τρία νομοσχέδια, του Διοικητικής Μεταρρύθμισης, του Αθλητισμού και του Παιδείας

προς ψήφιση ενώ ακόμα δεν έχει κλειδώσει αν θα παραβρεθεί στην περιφερειακή Συνδιάσκεψη της Ξάνθης το ερχόμενο Σάββατο. Εξάλλου εκεί σε κομματικό ακροατήριο θα έχει την ευκαιρία να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να αναδείξει το αδιέξοδο που έχει βράζει η κυβέρνηση όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η Συγγρού.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους με στόχο την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης κάτι που επισήμανε και χθες κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ζακ Κλόντ Γιούνκερ. " Το μήνυμα που έχω προς την κυβέρνηση είναι ότι πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει τα ψέματα, να σταματήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να προχωρήσει, τις επόμενες μέρες, σε μια συμφωνία. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος ", ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Την ίδια ώρα όμως έχει να αντιμετωπίσει και την εσωτερική αμφισβήτηση, παρόλο που ηγετική ομάδα θεωρεί πως δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας. Τα επόμενα 24ωρα πλέον το παιχνίδι τόσο κομματικά όσο και εσωκομματικά θα παιχθεί στη Βουλή.

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα