Ο Πειραιάς ξανά καθαρός

Ο Πειραιάς ξανά καθαρός μετά από συντονισμένες κινήσεις του δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έδωσε στην κυριολεξία μάχη για να πάρει την πολυπόθητη έγκριση του προϋπολογισμού στο δημοτικό συμβούλιο και να προχωρήσει στις απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας καθώς προέχει η εικόνα του Πειραιά

και κυρίως να ξαναγίνει η πόλη μία από τις πιο καθαρές της Ελλάδας.

Σημαντική, πάντως, ήταν και η διάθεση προσφοράς του μόνιμου προσωπικού του Δήμου Πειραιά, οι οποίοι για ακόμη μια φορά υπερέβαλαν εαυτόν, προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει περαιτέρω

Οι καθυστερήσεις των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών ήταν μεν κατανοητές (λόγω των διαπραγματεύσεων), από την άλλη όμως έχουν ως αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία δομών όπως συνέβη ακριβώς και με την καθαριότητα του Δήμου Πειραιά

Έτσι μετά την έγκριση του προυπολογισμού δρομολογήθηκαν ήδη τα παρακάτω και εντός των επόμενων 24ωρων, ο Πειραιάς θα είναι και πάλι μια από τις καθαρότερες πόλεις της χώρας:

1. Προσλαμβάνεται προσωπικό με 2μηνες συμβάσεις για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με την καθαριότητα και προκειμένου σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό του Δήμου Πειραιά, να εξασφαλίσουν ένα ''Καθαρό'' Πάσχα στους Πειραιώτες.
Επίσης, ταυτόχρονα ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού με 8μηνες συμβάσεις, αμέσως μετά τη λήξη των 2μηνων συμβάσεων, προκειμένου να μην προκύψει κανένα κενό στο μέλλον.

2. Περισσότερα από 650 εγκαταλελειμμένα ΙΧ και 70 κλειστά περίπτερα απομακρύνονται, χαρίζοντας και θέσεις στάθμευσης αλλά και περισσότερη καθαριότητα στην πόλη.

3. Τα βαριά αντικείμενα που είχαν πνίξει κυρίως τις γειτονιές του Πειραιά, απομακρύνονται άμεσα. Καλό θα είναι να τηλεφωνήσουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, προκειμένου να βοηθήσουμε στην καταγραφή και άμεση απομάκρυνσή τους.

4. Η διεύθυνση καθαριότητας μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη μπαίνει σε τροχιά εγρήγορσης (βάσει χρονοδιαγράμματος) και πλέον οι υπηρεσίες καθαριότητας παρέχονται σε όλους τους δημότες στο 100%.

Μετά από αυτές τις κινήσεις οι Πειραιώτες θα ξαναδούν τα πεζοδρόμια τους καθαρά, θα δει τους κάδους άδειους, θα δει τα εγκαταλελλημένα αυτοκίνητα αλλά και τα κλειστά περίπτερα να απομακρύνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα