Ο... μελισσοκόμος Γιώργος Σεϊταρίδης!

Της Ματίνας Σπυροπούλου

ΈΝΘΕΤΟ «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Τον γνωρίσαμε από την τηλεόραση, μας εντυπωσίασε στον κινηματογράφο, μας γοήτευσε στο θέατρο και μας απασχόλησε ιδιαίτερα με τη διαφορετικότητα και τις επιλογές του. Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη, που τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του και αναζήτησε την ποιότητα που του έλειπε στο Πήλιο.

Γέννημα θρέμμα Πειραιά, πριν από

10 χρόνια άρχισε να καταλαβαίνει ότι έχανε τον. Γιώργο. Με πλήρη συνείδηση του τι κάνει, μετακόμισε στο Πήλιο. Αρχικά έμεινε δύο χρόνια εκεί, για να δει πώς είναι και αν του αρέσει αυτή η ζωή. Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει, δύο χρόνια μετά, μόνιμος κάτοικος Πηλίου και να αφήσει κάθε συνδετικό κρίκο με την πρωτεύουσα, καθώς και το σπίτι του στον Πειραιά.



ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. Δηλώνει μελισσοκόμος και διακρίνεις εύκολα την περηφάνια στη φωνή του, όταν μιλά για τα μελίσσια του. «Ασχολούμαι με τη γη, αλλά κατά βάση είμαι μελισσοκόμος. Η καθημερινότητά μου είναι αυτή ενός ανθρώπου που ζει στο βουνό, όχι ενός τουρίστα, που ήρθε για διακοπές. Ζω σαν όλους τους κατοίκους εδώ. Μαζεύω τα ξύλα μου, έχω τις ντομάτες μου, τις πατάτες, τα αμπέλια. Απλά, η βασική μου δουλειά είναι τα μελίσσια. Από εκεί βγάζω τα προς το ζην» αποκαλύπτει στο «S» ο ηθοποιός και συμπληρώνει....

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα