Ο Λιάτσος "στήνει" την KONTRA News!

Στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Κουρή στον Ταύρο, όπου στεγάζονται το KONTRA CHANNEL, η «Kontra News», το LOVE RADIO και τα άλλα Μέσα του ομίλου, εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα ο Αιμίλιος Λιάτσος. Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος και πρώην εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» είχε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συνάντηση που αφορά συνεργασία του με τον όμιλο σε έναν τομέα τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά...

Οπως μαθαίνουμε, είναι πολύ πιθανόν να αναλάβει το στήσιμο και την έκδοση της κυριακάτικης «Kontra News», η οποία φιλοδοξεί να αποκτήσει το δικό της μερίδιο στη συγκεκριμένη αγορά. Οι πληροφορίες του «Secret» αναφέρουν ότι η πρώτη συνάντηση που είχε πήγε πολύ καλά και, έτσι, ίσως σύντομα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Πάντως, στον Ταύρο είναι πολύ ευχαριστημένοι και με την πορεία της καθημερινής «Κontra News» αλλά και με το KONTRA CHANNEL, που ανεβαίνει διαρκώς.

Στην περίπτωση, πάντως, που ευδοκιμήσει η συνεργασία με τον Αιμίλιο Λιάτσο, δεν αποκλείεται, εκτός από την ευθύνη έκδοσης της κυριακάτικης «Kontra News» του Γιώργου Κουρή, ο καλός συνάδελφος να επεκτείνει τη συνεργασία του τόσο στο KONTRA όσο και στο ραδιόφωνο του REAL. Αλλωστε, πέραν της όποιας συζήτησης έχει κάνει με την οικογένεια Κουρή, αποτελεί κοινό μυστικό ότι διατηρεί και άριστη προσωπική σχέση με τον εκδότη της «Real News» Νίκο Χατζηνικολάου. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο κ. Λιάτσος ουσιαστικά «αδειάστηκε» από την επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου, από τη στιγμή που υπήρξε απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ως γνωστόν, ο έμπειρος συνάδελφος είχε αναλάβει επικεφαλής του Ενημερωτικού Τομέα της πρώην Δημόσιας Τηλεόρασης, λίγους μήνες πριν η κυβέρνηση αποφασίσει να την κλείσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα