Ο Κουβέλης «φλερτάρει» με τον Flash

Όπως αναφέρει το SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πριν από μία εβδομάδα, στη συνέλευση των εργαζομένων του Flash έκανε την εμφάνισή του ο παλιός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιώργος Μελέας. Ο συγκεκριμένος προέτρεψε τους συγκεντρωμένους να προχωρήσουν στη σύσταση εταιρείας και να αναλάβει εκείνος τη διεύθυνση του σταθμού. Επίσης, κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε μαζί

τους τούς διαβεβαίωσε ότι θα μπορέσει να βρει και κεφάλαια, που θα δώσουν τη δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας του σταθμού. Σε μια πρώτη ανάγνωση, η εμφάνιση του κ. Μελέα εξελήφθη ως ενδιαφέρον της κίνησης των «58». Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρίσκεται το ενδιαφέρον του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να αποκτήσει ραδιοφωνική φωνή, ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων.

Οπως, υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, το αρχικό σχέδιο προβλέπει τη διαχείριση του ιστορικού ραδιοφώνου για περίπου ένα εξάμηνο. Για το συγκεκριμένο θέμα, ο Φώτης Κουβέλης φέρεται να έχει ενημερώσει και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν δείχνει να είναι αντίθετος, από τη στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους.

Στην περίπτωση που ευδοκιμήσει το σχέδιο, τότε μετά τον ΣΥΡΙΖΑ με το «Κόκκινο» και τον ΛΑΟΣ με το ART θα αποκτήσει έκφραση στα ερτζιανά και η ΔΗΜ.ΑΡ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και νέα συνάντηση των εργαζομένων του Flash με τον κ. Μελέα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημο ραντεβού και με τον κ. Κουβέλη. Από τη στιγμή που θα επιτευχθεί συμφωνία, ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει σχεδόν με το σύνολο του στελεχικού δυναμικού που διέθετε πριν μπει λουκέτο στην επιχείρηση του Πέτρου Κυριακίδη. Το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου καλοβλέπει την εν λόγω ιστορία δείχνει και λέει πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα