Ο Αβραμόπουλος στην κηδεία του Τάσου Μητσόπουλου

Στη Λάρνακα της Κύπρου θα μεταβεί αύριο (και θα επιστρέψει αυθημερόν) ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να παραστεί στην εξώδειο ακολουθία του νέου Κύπριου ομολόγου του και πολύ στενού του φίλου και παλαιού του συνεργάτη, Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή και εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στο Υπουργείο, την Παρασκευή το πρωί.

Ο Δ.Αβραμόπουλος

στην εξώδειο ακολουθία θα εκπροσωπήσει, εκτός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων των οποίων είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, την Ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς και την Ελληνική προεδρία του Συμβουλίου των υπουργών της ΕΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο υπουργείο Αμύνης μόλις πριν από μία εβδομάδα από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, στο πλαίσιο του ανασχηματισμού της κυβερνήσεώς του, που είχε προχωρήσει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, το χρόνο που φοιτούσε στην Ελλάδα ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ και της φοιτητικής της παρατάξεως της ΔΑΠ_ΝΔΦΚ, φτάνοντας μέχρι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της νεολαιίστικης οργανώσεως της Νέας Δημοκρατίας. Ακολούθως, είχε διατελέσει για δύο χρόνια διευθυντής του γραφείου του Δ.Αβραμόπουλου, με τον οποίον συνδεόταν με στενή φιλία, προτού αυτός εκλεγεί Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και ο εκλιπών εμπλακεί ενεργώς στα κοινά της Κύπρου.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα