Ρ. Δούρου: Να μην εκμεταλλευτούν το γήπεδο της ΑΕΚ για ψήφους

«Αν κάποιος θεωρεί ότι εγώ δεν είμαι υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, όχι μόνο είναι βαθιά νυχτωμένος αλλά πιστεύω ότι εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς.» δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης η καθ’ όλα δικαιολογημένη προσδοκία ενός κόσμου που έχει σημείο αναφοράς την ΑΕΚ.

«Κάποιοι στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ

έχουν πολύ επιλεκτική μνήμη. Δηλαδή δεν αναρωτιούνται γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι λέει η Δούρου. Γιατί ενώ η υπόσχεση είχε δοθεί από καιρό… κάποιοι ποιούν την νήσσα;»

Στη συνέχεια η κ. Δούρου έστειλε προειδοποίηση πως όσοι στρατοί κι εξαπολυθούν εναντίον μας, κι εναντίον της «Δύναμης Ζωής», «δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από τις αξίες μας.»

«Παλεύω και παλεύουμε έτσι ώστε, όχι μόνο να γίνει το νέο γήπεδο, αλλά να είναι προσιτό στους φίλους της ΑΕΚ, που κατά βάση προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα και τις προσφυγικές συνοικίες και έχουν χάσει τις δουλειές ή μεγάλο μέρος των εισοδημάτων τους λόγω των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών. Να προβλέπονται δηλαδή, εκτεταμένες ζώνες κερκίδων του γηπέδου με φτηνό εισιτήριο για φτωχούς, ανέργους, οικογένειες, φοιτητές, μαθητές και άτομα με αναπηρία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα