Νυχτερινά μαγαζιά στην τσιμπίδα της Οικονομικής Αστυνομίας

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι φορολογικοί έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε κέντρα διασκέδασης και επιχειρήσεις στην Αττική. Αρκετές φορολογικές παραβάσεις βεβαιώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες όπου κλιμάκιο αστυνομικών της οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε ελέγχους σε Καλλιθέα, Κερατσίνι, Νίκαια, Νέα Ερυθραία, Πετρούπολη και Περιστέρι.

Ειδικότερα,

οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν, κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, κέντρο διασκέδασης στη Νέα Ερυθραία που δεν είχε καταχωρήσει τρεις υπαλλήλους στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, στο Κερατσίνι δεν επέδειξαν το βιβλιάριο συντήρησης της ταμειακής μηχανής, σε ψητοπωλείο δεν εξέδωσαν αποδείξεις, ενώ σε επιχείρηση στο Κερατσίνι δεν επέδειξαν το ΕΒΚΝΠ.

Για τις παραβάσεις η Οικονομική Αστυνομία ενημερώνει και τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως ΙΚΑ, ΔΟΥ, ΣΕΠΕ, Δήμους κ.λ.π., προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων ή σφράγισης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα