Νέο "χτύπημα" από την Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ!

Συνεχίζονται τα "χτυπήματα" από την Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά δημοσιεύτηκε κείμενο στην ιστοσελίδα της όπου καταφέρεται εναντίον "...των συντρόφων απολογητών της κυβέρνησης", τους οποίους χαρακτηρίζει αλαζόνες! Και όλα αυτά, με αφορμή την εσωκομματική κριτική, που δέχεται για την εναντίωσή της "στη συμφωνία της ντροπής", όπως την χαρακτηρίζουν...

Όπως επισημαίνεται, "...δεν θα περάσει η προσπάθεια απαξίωσης που γίνεται αφού στην Κομμουνιστική Τάση δεν είναι μόνο 2-3 άτομα όπως θα ήθελαν κάποιοι αλλά πολλοί περισσότεροι".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση "ορισμένοι σύντροφοι ή ΄΄σύντροφοι΄΄ (ας αυτοπροσδιοριστούν όπως εκείνοι νομίζουν) απολογητές της κυβέρνησης, εμφανώς αμήχανοι για την ολοένα αυξανόμενη απήχηση που έχει η έγκαιρη, τολμηρή και ξεκάθαρη εναντίωση της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ στη συμφωνία της ντροπής, προσπαθούν να μας απαξιώσουν, μιλώντας για ‘2-3 άτομα..."».

Και καταλήγει: "Ενημερώνουμε τους αλαζόνες που μιλούν απαξιωτικά για το ‘μέγεθος’ της Κομμουνιστικής Τάσης, ότι πριν ακόμα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που σηματοδοτούν μια εκτόξευση της πολιτικής της απήχησης, η Τάση είχε πολλαπλασιάσει τη δύναμή της, αποκτώντας παρουσία σε ακόμα περισσότερες Οργανώσεις Μελών και πόλεις της χώρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα