Νέα αποκαλυπτικά έγγραφα για τη δράση των Ναζι!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν απόρρητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη δράση των Ες Ες κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε η Daily Mail, αποκαλύπτετε πως οι Ναζί σκότωσαν χιλιάδες Γερμανούς πολίτες βομβαρδίζοντας τις πόλεις τους με πυραύλους V-2.

Τα έγγραφα ως επί το πλείστον είναι γραμμένα σε κωδικοποιημένα γερμανικά και επιβεβαιώνουν τις μέχρι τώρα εικασίες πως ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε δικά του χωριά και πόλεις προκειμένου να τεστάρει την αποτελεσματικότητα των βαλλιστικών πυραύλων.

Το «αρχείο θανάτου», όπως αναφέρει η Daily Mail, αποστελλόταν μόνο στην Kommadostelle S, μια μονάδα τόσο μυστική που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τη δράση της.

Με βάση αυτά τα έγγραφα που προκαλούν σοκ και δέος στη κοινή γνώμη, χιλιάδες Γερμανοί σκοτώθηκαν από τα χέρια των ηγετών τους κατά την περίοδο 1944-1945 και μετά παρότι οι θάνατοι των Γερμανών αποδίδονταν μέχρι και σήμερα στις συμμαχικές δυνάμεις.

Περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς οι συγκεκριμένη πύραυλοι V-2 χρησιμοποιήθηκαν από τους Γερμανούς για να βομβαρδίσουν το Λονδίνο, το νοτιοανατολικό τμήμα της Αγγλίας καθώς και το κεντρικό τμήμα της Ευρώπης.

Κάποιοι εικάζουν πως αν οι Ναζί είχαν κάνει χρήση των συγκεκριμένων πυραύλων νωρίτερα, θα μπορούσαν ακόμα και να βγουν νικητές από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Μετά τις επιθέσεις στις γερμανικές πόλεις, αποστέλλονταν ειδικές μονάδες στις περιοχές που είχαν πληγεί με τους πυραύλους προκειμένου να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα των όπλων και κατόπιν να αναφέρουν τα συμπεράσματά τους στον Χίτλερ. Δηλαδή τόσο οι Γερμανοί πολίτες τόσο και οι περιοχές της Γερμανίας χρησίμευσαν ως ''πειράματα θανάτου'' για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το αρχείο ντοκουμέντο που διασώθηκε από φωτιά προς το τέλος του πολέμου, παρέμενε επί 70 χρόνια στην κατοχή Γερμανού συλλέκτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα