"Να γράψει ιστορία"

Η φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε. Ο Θρύλος συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, δείχνοντας την δυναμική του.

Τα αφιερώματα που γίνονται είναι πάρα πολλά και σε όλο τον πλανήτη. Σε ένα απο αυτά που αφορά και τους προπονητές των ομάδων, γίνεται λόγος για τον Μίτσελ. Πιο συγκεκριμένα το σάιτ "elnuevoherald" αναφέρεται στους λατινοαμερικάνους προπονητές. Έγινε λόγος για τους Πελεγκρίνι (χιλιανός), Μαρτίνο (αργεντίνος), που κοντραρίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα επισημαίνεται

ο Ντιέγκο Σιμεόνε (αργεντίνος) που με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αντιμετωπίζει απόψε την Μίλαν.

Με τα ισπανικά να είναι η κοινή γλώσσα, σε αυτούς προστίθενται και οι Πέπε Γουαρδιόλα, Μίτσελ. Για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, επισημαίνεται πως θέλει να γράψει ιστορία αποκλείοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Έχει κάνει τον λιγότερο... θόρυβο, αφού δεν συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους της ηπείρου, αλλά η καταπληκτική δουλειά του ως επικεφαλής στο μοντάρισμα του Ολυμπιακού, ομάδας που ηγείται με χαρακτηριστική άνεση την ελληνική λίγκα, της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στόχος του είναι να γράψει ιστορία, περνώντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης" αναφέρεται σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα